John Cleese: Jeg dør om fem år

tirsdag d. 14. oktober 2014 kl: 8. 54 Af: Ritzau Fokus
 

Det ville være tosset at begynde at skrive et nyt filmmanuskript, når man alligevel snart skal dø, mener komikeren John Cleese.

Det ville være tosset at begynde at skrive et nyt filmmanuskript, når man alligevel snart skal dø, mener komikeren John Cleese. Foto: Matt Sayles/AP

Den 74-årige komiker John Cleese vil ikke begynde at skrive på en ny film, for han er sikker på, at han dør, inden den når at blive færdig.

Indrømmer kendt komiker at have slået dansker ihjel?

Han har skrevet manuskripterne til succesfilmene “Fisken de kaldte Wanda” og “Fierce Creature”. Alligevel vil den 74-årige komiker John Cleese ikke lade sin velskrivende forfatterpen påbegynde et nyt hit.

Cleese er nemlig overbevist om, at han dør, inden et eventuelt manuskript ville være færdig.

– Der er alt for meget arbejde i at skrive en ny film. Hvis jeg startede på det, dør jeg helt sikkert, inden jeg er færdig, mener Cleese.

Komikeren har kigget ind i krystalkuglen og forudser, at han snart har fortalt sin sidste joke nogensinde. Men på trods af sine dystre forudsigelser har han det fint med at skulle dø.

– Jeg har kun fem-seks år tilbage at leve i, og så vil jeg være væk for altid. Men så behøver jeg ikke at skulle bekymre mig om terrororganisationen IS eller ebola-epidemien, siger Cleese og understreger:

– Så jeg ser altså frem til at dø, fortsætter komikeren, der ser frem til at blive genforenet med de afdøde:

– Flertallet af de bedste mennesker i verden er allerede døde. Så jeg kommer helt sikkert til at være i fantastisk selskab, når jeg kommer dertil, mener komikeren.

John Cleese har for nylig sat sidste punktum. I øjeblikket promoverer han sin selvbiografi “So, Anyway …”, som han har haft en kæmpe fornøjelse ved at skrive.

Her er den bedste komedieserie nogensinde

– Jeg nød virkelig at skrive mine erindringer. Det er det bedste, jeg har gjort i årevis, og størstedelen af tiden brugte jeg på bare at grine og grine, lyder det fra komikeren, der altså har pensioneret forfatterpennen.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu