John Mayer er ikke færdig med Jennifer Aniston

torsdag d. 3. maj 2012 kl: 9. 54 Af: Kendte.dk NY
 

John Mayers single, Shadow Days, handler om Jennifer Aniston.– Shadow Days er om Jen. Det tog ham virkelig lang tid at komme over hende. Han elskede hende virkelig meget, siger en kilde. – Han skrev sangen som et afskedsbrev, så han vidste, at Jen ville høre det. Når alt kommer til alt, har han været igennem en masse selvrefleksion, og han indså, at de ikke passede sammen.

Jennifer Aniston har fødselsdag i dag: Hun er tæt på at fylde rundt

– Jeg havde en hård tid, fik en hård start. Og jeg lærte omsider at lade det passere, synger han blandt andet i sangen. Aniston og  Mayer var on/off sammen fra 2008 til 2009. – Jeg er aldrig helt kommet over det.

Stjerne-sangerinde har overlevet den farlige alder

Det var et af de værste tidspunkter i mit liv, afslørede Mayer i et interview i Rolling Stone i 2010. – Der er et rygte om, at jeg blev droppet, fordi jeg twittede for meget. Det var ikke derfor, men det var en stor forskel på os.

Læs også: Har Selena og Justin slået op

Del din kommentar

Forsiden lige nu