John Stamos anholdt for spritkørsel

lørdag d. 13. juni 2015 kl: 14. 12 Af: Ritzau Fokus
 

Fredag aften var “Hænderne fulde”-stjernen John Stamos selv lidt for fuld. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Stjerne fra serien “Hænderne fulde”, John Stamos, kørte, var fuld, da politiet standsede ham.

Hollywood-stjernen John Stamos var tilsyneladende lidt for fuld fredag aften, hvor han valgte at sætte sig bag bilrattet.

Kendt og elsket TV-onkel skal være far - som 54-årig

Ifølge en pressemeddelelse modtog politiet adskillige opkald fra bekymrende medtrafikanter, der så den slingrende bil med tv-stjernen i.

Derfor blev den 51-årige Emmy-nominerede skuespiller arresteret for at køre under påvirkning, bekræfter politimyndighederne i Beverly Hills til E! News.

– Politiet trak chaufføren til side, og han præsenterede sig som John Stamos, siger politisergent Max Subin i pressemeddelelsen.

Efter politiet standsede skuespilleren, som var alene i bilen, blev han taget med til det nærmeste hospital for at undersøge hans tilstand, lyder det videre fra politiet.

Efter undersøgelserne blev John Stamos løsladt, men skal møde op i retten i Los Angeles den 11. september for at modtage sin dom i sagen.

John Stamos brød gennem som folkekær skuespiller i familieserien “Hænderne Fulde”, der blev sendt fra 1987 til 1995. Det er 20 år siden, at serien sluttede, men næste år vender den tilbage på streamingtjenesten Netflix med helt nye episoder.

John Stamos taler ud: Tid til at gøre op med dæmoner

Dermed bliver der et gensyn med søstrene DJ og Stephanie, far Danny Tanner, naboen Kimmy og onklerne Jesse og Joey.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu