John Stamos begræder Olsen-valg

søndag d. 24. maj 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Tvillingerne Mary-Kate og Ashley Olsen har haft stor succes både som skuespillere og designere, siden de, blot et år gamle, startede deres kariere i “Hænderne Fulde” Foto: RICHARD DREW/AP

Skuespiller og instruktør John Stamos er ærgerlig over, at Olsen-tvillingerne ikke vil være med i opfølgningen til “Hænderne Fulde”.

Søstrene DJ og Stephanie, far Danny Tanner, naboen Kimmy og onklerne Jesse og Joey vil alle sammen være der, når 90’er-succesen “Hænderne Fulde” vender tilbage på Netflix næste år.

Kendt og elsket TV-onkel skal være far - som 54-årig

Men selvom det er lykkes skuespiller og instruktør på serien John Stamos at samle langt de fleste fra holdet, må seerne alligevel savne ét – eller rettere to – medlemmer af den charmerende Tanner-familie.

Tvillingerne Mary-Kate og Ashely Olsen, der delte rollen som den bedårende tumling Michelle Tanner, vil nemlig ikke være en del af den nye serie.

Det bedrøver John Stamos, der spiller Jesse, i en sådan glad, at han fredag udtrykte sin sorg i et opslag på det sociale medie Twitter med hashtagget “heartbroken” (synderknust).

– Jeg kan forstå, at de er et andet sted i deres liv nu, og jeg ønsker dem alt det bedste, skriver John Stamos og fortsætter:

– Jeg lover jer, at I ikke vil blive skuffet over vores genforening og opfølgning.

DJ Tanner, spillet af Candace Cameron-Bure, bliver hovedperson i den nye serie, der har hendes liv med sine tre børn som omdrejningspunktet.

John Stamos taler ud: Tid til at gøre op med dæmoner

Den nye serie, der får premiere på Streamingtjenesten Netflix til næste år, sparkes i gang af et time langt genforeningsafsnit, der lægger op til den regulære serie.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu