John Stamos taler ud: Tid til at gøre op med dæmoner

tirsdag d. 5. januar 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus

De personlige problemer var eskaleret for skuespilleren John Stamos, da han blev snuppet med stoffer i blodet efter et kaotisk kollaps.

John Stamos er snart aktuel i relanceringen af den serie, der gjorde ham berømt: “Hænderne fulde”. Foto: Vince Bucci/INVISION FOR THE TELEVISION ACADEMY

John Stamos blev hårdt ramt, da faderens død og en skilsmisse ramlede sammen

Tiden er inde for John Stamos til at gøre op med sine indre dæmoner.

Kendt og elsket TV-onkel skal være far - som 54-årig

Det meddelte den 52-årige tv-stjerne selv i et åbenhjertigt interview med radioværten Howard Stern på SiriusXM mandag, hvor han talte ud om sit psykiske kollaps i sommer.

Hele angeren kom, efter “Hænderne fulde”-skuespilleren tilbage i juni blev snuppet med stoffer i blodet, mens han slingrede i sin bil. Stamos fik en betinget dom på tre år og påkrævet at gennemføre et tre måneders program mod alkoholafhængighed samt at deltage i 52 møder hos Anonyme Alkoholikere.

– Det var rædselsfuldt, og jeg er så flov over det. Jeg kunne have kvæstet nogen, og jeg hader mig selv for det, sagde Stamos i interviewet.

– Tidligere har jeg kunnet stoppe med at drikke, men da jeg startede igen, forværrede det mit liv, hvem jeg var, mine værdier og min moral. Jeg mistede mig selv, lød det videre fra den Emmy-nominerede tv-helt.

Er ædru igen

Ifølge Stamos eskalerede misbruget på grund af en række personlige problemer, der var ved at æde ham op og gøre ham fuldstændig afstumpet.

– Min far døde, og jeg blev skilt, og det sendte mig i den forkerte retning. Men da min mor døde i september 2014, slog det mig helt ud.

– Det hele var så mørkt, følelsesmæssigt var jeg afsporet, og min hukommelse var væk – jeg tror, at hvis det ikke havde været sådan, var jeg måske stadig gift og havde børn den dag i dag, sagde stjernen åbenhjertigt og understregede, han ikke længere drak eller tog stoffer.

– Jeg har intet at skjule mere.

John Stamos dømt for narko-kørsel

Stamos er snart aktuel i genindspilningen “Hænderne fulde”, når Netflix lancerer den senere på året.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu