Jolie afslører nye detajler om brylluppet

tirsdag d. 4. november 2014 kl: 13. 03 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespillerparret Angelina Jolie og Brad Pitt blev efter ni års forhold den 23. august mand og kone.

Skuespillerparret Angelina Jolie og Brad Pitt blev efter ni års forhold den 23. august mand og kone. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

Hele familien giftede sig, da Brad Pitt og Angelina Jolie endelig sagde ja til hinanden. Nu røber Jolie deltaljer fra det hemmelige bryllup.

Den 23. august kulminerede en af Hollywoods største kærlighedshistorier med et drømmebryllup.

Jolie efter skilsmissen: -Det har været den hårdeste tid

Superstjerneparret Angelina Jolie og Brad Pitt giftede sig efter ni års forhold ved en tophemmelig ceremoni på deres slot Château Mirava i Sydfrankrig. Jolie og Pitt har seks børn, og for dem har det været vigtigt, at brylluppet var en fælles familiebegivenhed.

– Vi skulle alle sammen giftes den dag, forklarer Jolie i den kommende udgave af magasinet Vanity Fair og røber yderligere detaljer om deres livs dag:

– Der var ingen kage, så Pax lavede en, fortæller 39-årige skuespillerinde og fortsætter:

– Børnene lavede nogle små puder til ringene, og ringbæreren Knox øvede sig med et agern, beretter Jolie, der også fik hjælp af svigermor Jane.

– Brads mor kom og plukkede blomster og bandt buketterne, fortæller Jolie.

Til brylluppet fulgte sønnerne Maddox, 13, og Pax, 11, Jolie op til alteret, efterfulgt af døtrene Zahara, ni, og seksårige Vivienne som blomsterpiger, mens otteårige Shiloh og seksårige Knox bar ringene, har skuespillerinden tidligere afsløret.

Ligeledes var børnenes tegninger malet på sløret af Jolies brudekjole. Og børnene hjalp også deres superstjerne-forældre med at skrive bryllupsløfterne til hinanden.

– De forventer ikke, at vi nogensinde komme op at skændes, men hvis vi alligevel kommer til det, forventer de så også, at vi siger undskyld til hinanden, har hun fortalt.

Ifølge den nygifte brud er det faktisk anderledes at have papir på hinanden:

– Det føles bare så dejligt at være mand og kone, siger hun til magasinet.

Brad Pitt har tidligere været gift med skuespillerinden Jennifer Aniston, som han forlod til fordel for Jolie under optagelserne af den skæbnesvangre film “Mr. & Mrs. Smith”. Jolie har to ægteskaber bag sig med henholdsvis skuespillerne Johnny Lee Miller og Billy Bob Thornton.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu