Jolie instruerer Pitt i sex

mandag d. 22. december 2014 kl: 10. 09 Af: Ritzau Fokus
 

“Han ved, hvad jeg har brug for,” lyder det fra skuespillerinden Angelina Jolie om sin skuespillermand Brad Pitt, som hun skal instruere i intime kærlighedsscener. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Skuespillerinden Angelina Jolie instruerer sig selv og sin mand, skuespilleren Brad Pitt i en kommende film, hvor de spiller et ægtepar.

I 2005 slog det gnister både foran og bag kameraet, da skuespillerne Angelina Jolie og Brad Pitt indspillede filmen “Mr. & Mrs. Smith.”

Seernes darling sendt ud af bagedysten

Pitt forlod sin kone, skuespillerinden Jennifer Aniston, og fandt lynhurtigt sammen med Jolie, som han siden har stiftet familie og giftet sig med.

Nu er Pitt og Jolie igen blevet genforenet på filmlærredet, hvor de endnu en gang spiller et ægtepar. Filmen instrueres af netop Jolie, og derfor skulle hun instruere sig selv og sin egen ægtemand i filmens intime kærlighedsscener.

Men ifølge Jolie var det legende let, fortæller hun til MTV News.

– Jeg var den anden person i kærlighedsscenen, så det var ikke så svært, lyder det fra den 39-årige skuespillerinde, der tilføjer, at Pitt fandt inspiration i deres private parforhold:

– Han ved, hvad jeg har brug for. Det har han altid vidst, siger hun om sin 51-årige mand.

Parret har været sammen i ni år, blev gift i august og har sammen seks børn.

Filmen har titlen “By the Sea” får premiere engang i 2015. Imens kan man se Jolies evner som instruktør, når filmen “Unbroken” får dansk biografpremiere den 8. januar.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu