Jolie kæmper for Maddox

tirsdag d. 6. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den 28-årige Angelina Jolie har forladt Egypten, hvor hun var i gang med optagelserne af filmen “Alexander”. I stedet er hun taget hjem til Seattle for at kæmpe mod adoptionsmyndighederne i sagen om hendes toårige søn. Angelina adopterede Maddox for halvandet år siden fra Cambodja, men nu har myndighederne fundet ud af, at hans forældre måske solgte ham og det kan betyde, at Maddox skal sendes tilbage til dem.

Endnu er der ingen der med sikkerhed ved hvilke af børnene fra Cambodja, der er blevet solgt, men det bliver efterforsket i øjeblikket. En medarbejder hos adoptionsbureauet i Seattle har indrømmet, at der er blevet betalt penge for nogle af børnene.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Angelina er fortvivlet over, at hun måske risikerer at miste Maddox: “Jeg ville aldrig tage et barn bort fra moren”, siger hun og forklarer, at hun fik at vide, at han var forældreløs, da hun adopterede ham. Hun tilføjer: “Maddox er min baby. Han er med mig hele tiden. Jeg har så meget at give ham. Det er lige så umuligt at forestille mig livet uden ham, som at forestille sig at leve uden at trække vejret”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu