Jolie: Sexet og ugift

fredag d. 8. august 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Skuespilleren Angelina Jolie mener hun er blevet mere sexet, nu da hun ikke længere er gift. “Jeg er en seksuel person og vil kunne elske mænd og kvinder lige godt. Hvis jeg blev forelsket i en kvinde i morgen, ville det føles rigtigt at kysse og elske hende,” fortæller Angelina.

Kendt rapper skudt og dræbt: En formodet gerningsmand er anholdt Har det selv tæt inde på livet: Prinsesse Marie besøger helt specielle unge

Hun benægter, at der skulle have været nogen romance mellem hende og Kylie Minogues kæreste, Oliver Martinez, under en filmindspilning. Det hævder rygterne ellers. Jolie selv regner aldrig med, at hun vil gifte sig igen efter ægteskabet med Billy Bob Thornton.

Angelina fortæller, at hun overvejede at begå selvmord i sin ungdom. Hun hyrede en lejemorder i New York til at hjælpe sig, fordi hun ikke ville have, at hendes familie troede hun havde dræbt sig selv. “Jeg ville ikke have, at min mor skulle tro hun havde gjort noget forkert. Så jeg mente, det var bedre, hvis det så ud som om jeg var blevet myrdet,” siger hun. Lejemorderen bad dog Angelina om at overveje sagen i to måneder, og i løbet af den tid ombestemte hun sig.

Del din kommentar

Forsiden lige nu