Jon Stewart: Derfor stopper jeg

mandag d. 20. april 2015 kl: 22. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Jon Stewart afslører nu, at han ikke længere føler samme passion for at lave The Daily Show.

Jon Stewart afslører nu, at han ikke længere føler samme passion for at lave The Daily Show. Foto: Charles Sykes/CHARLES SYKES/INVISION/AP

Jon Stewart stopper på The Daily Show, fordi han har mistet gnisten, og fordi han ikke gider at dække endnu et amerikansk præsidentvalg.

Han smed en bombe under både underholdningsbranchen og det politiske USA, da han annoncerede, at han stopper på tv-programmet The Daily Show.

Komiker redder undsluppet tyr

Og nu løfter Jon Stewart sløret for, hvilke tanker han gjorde sig, inden han valgte at smide håndklædet i ringen.

Det skriver The Guardian.

– Det var egentlig ikke, fordi showet ikke længere fungerede for mig, eller at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle gøre mit arbejde. Jeg fik bare slet ikke den samme tilfredsstillelse ud af det, som jeg gjorde før, forklarer den 52-årige amerikaner.

Stewart offentliggjorde sin beslutning den 10. februar, og udsigten til endnu et amerikansk præsidentvalg var også medvirkende til, at han ikke længere ville være vært for det populære talkshow.

– Jeg har dækket præsidentvalg fire gange før, og det så bare ikke ud til, at der ville være noget radikalt anderledes ved at dække det denne gang, siger han.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår Jon Stewart sidder i værtsstolen for The Daily Show for sidste gang.

Jon Stewart gør comeback

Men sikkert er det dog, at hans efterfølger bliver den unge, sydafrikanske komiker Trevor Noah, der indtil nu har floreret på den anden side af kameraet hos The Daily Show.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu