Jordan giver ikke mening

fredag d. 9. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Modellen Jordan er kåret som den kendte person, der giver mindst mening. Det eneste hun åbenbart duer til er, at vise sig offentligt næsten nøgen, og med silikonebrysterne hængende ud over det hele. På Madame Tussaud’s i London har de også fundet ud af, at hun bestemt ikke er meget populær, der er ikke rigtig nogen der gider kigge på hende, for hun kan ikke andet, end at se godt ud.

Dronningen får besøg af Big Brother-kongen

På tredjepladsen i undersøgelsen finder man Britney Spears. Dette kan have noget at gøre med hendes nylige udskejelser, for udover denne tredjeplads er hun ellers nummer et i verden som den mest eftersøgte på nettet, og hendes album er på top 10 listerne de fleste steder i verden.

En talsmand fra Madame Tussaud’s udtaler, at de efetr denne undersøgelse, har de bestemt ingen planer om at lave en voksdukke af Jordan, selvom hun har nogle gode “fordele”. Det er altså ikke nok bare at se godt ud. Britneys voksdukke er til gengæld meget besøgt og populær. Man lavede også en undersøgelse om de mest kendte mænd. Her kom David Beckham på en tredjeplads bagefter Brad Pitt og George Clooney. De mest frygtede mænd blev Præsident George W. Bush på førstepladsen, Tony Blair på andenpladsen og Osama Bin Laden på en tredjeplads.

Del din kommentar

Forsiden lige nu