Jordan vil adoptere

onsdag d. 8. februar 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jordan vil adoptere et barn, men det skal være et handikappet barn, så hendes treårige blinde og autistiske søn Harvey kan få en legekammerat. ”Jeg har helt sikkert lyst til at have en stor familie. Som prikken over i’et ønsker jeg at adoptere et barn med særlige behov, ligesom Harvey, fordi jeg ved, hvordan man skal takle det”, siger hun. ”Han er krævende og det vil være godt for ham, at have en ven, der vil kunne forstå det”.

Så sluttede danse-festen for Mie

Harvey har mange problemer, som Jordan beskriver i sin nye selvbiografi. Han er meget overvægtig og svær for hende at bære. Han får fire forskellig slags medicin hver dag og bliver vred, når Jordan forsøger at få ham til at spise sund mad, skriver hun. ”At få Harvey og blive mor har været noget af det mest fantastiske og tilfredsstillende, som jeg nogensinde har oplevet, men det har helt sikkert også samtidig været en af de hårdeste ting og det har udfordret mig mere end noget andet i mit liv”, siger hun.

Del din kommentar

Forsiden lige nu