Jose Mourinho sætter kursen mod Chelsea

søndag d. 2. juni 2013 kl: 19. 48 Af: Kendte.dk NY
 
Real Madrids træner Jose Mourinho på vej til Chelsea. - thinkfootball.co.uk

Real Madrids træner Jose Mourinho på vej til Chelsea. – thinkfootball.co.uk

Selv om intet endnu er officielt, vil det efterhånden være en sensation, hvis IKKE Jose Mourinho fortsætter trænerkarrieren i London-klubben.

Spekulationerne om, hvor José Mourinho skal fortsætte som træner efter Real Madrid, har længe rettet sig mod, at Chelsea er portugiserens næste destination. Men endnu er intet officielt.

Jose Mourinho fyret fra Real Madrid

Præsidenten i Real Madrid Florentino Perez lægger nu endnu en sten på det bjerg af antydninger om Mourinhos fremtidige arbejdsplads ved at udtale til Sky Sports, at denne sæsons Real-træner bestemt vender tilbage til Chelsea.

Læs også: Jose Mourinho færdig i Real Madrid

Den 50-årige Mourinho havde fire vellykkede år i Chelsea fra 2004, hvor det blev til to engelske titler og tre pokaltitler. Derfra tog han til Inter i Italien, som han vandt Champions League sammen med, og efter skiftet til Real Madrid blev han en populær skikkelse i den spanske hovedstad, da det i 2012 lykkedes at vriste det spanske mesterskab fra ærkerivalerne fra Barcelona.

José Mourinho: Manchester United var bedre end Real Madrid

Nu er det blevet hverdag igen for Mourinho. Barcelona er atter mester, og lørdag sagde portugiseren farvel til Real før tid efter gensidig overenskomst, som det hedder, da Madrid-holdet lukkede sæsonen med en 4-2 sejr over Osasuna.

Kilde: Sporten.dk

Del din kommentar

Forsiden lige nu