Journalist fik én på hovedet af skuespiller under fest

søndag d. 17. juni 2018 kl: 9. 19 Af: Peter Koch

Episoden fandt sted på Bornholm.

Den kendte danske skuespiller Roland Møller langede journalisten Morten Crone én på skrinet under en fest ved Folkemødet på Bornholm fredag aften. Det skriver B.T.

Ifølge B.T. fandt episoden sted natten til lørdag i byen Allinge. Forlaget Egmont havde arrangeret en fest af den slags, man ikke bare dukker op til; man skal have en særlig invitation, og ved festen deltog en række kendte danske ansigter.

Blandt de kendte ansigter var altså Roland Møller. Før hans navn blev kendt i den almene befolkning, med roller i film som R, Nordvest og Under Sandet, sad han flere år i fængsel, og han har tidligere talt åbent om sit liv som kriminelt bandemedlem. Siden har fulgt en karriere, hvor han har været med i både danske og internationale film.

Dansk skuespiller: -Det er ikke min stærke side Roland Møller vinker farvel til tårnhøj hyre: Jeg vil hellere være til at stole på

Knytnæveslag

Hvad, der præcist skete natten til lørdag, er uvist, men B.T. skriver, at Morten Crone i løbet af aftenen tog fat i Roland Møllers trøje, hvilket fik skuespilleren til at slå Crone med en knytnæve under det ene øje.

B.T. har fået episoden bekræftet af Tina Nikolaisen, og Morten Crone har i en SMS til B.T. gjort det klart, at der var tale om en ubehagelig oplevelse, han nu har lagt bag sig. B.T. har også talt med Roland Møller, der siger, at han ikke har nogle kommentarer til sagen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu