Ny film: Han er nøgen og han nyder det

onsdag d. 2. oktober 2013 kl: 7. 55 Af: Ritzau Fokus
 

Den feterede britiske skuespiller havde det ganske fint med at være nøgen. Foto: Indian Nomad, Flickr, Wikimedia Commons free

Skuespilleren Jude Law fandt det ganske befriende at lave nøgenscener i ny film.

Der er nok en del kvinder, der vil glæde sig til at se skuespilleren Jude Law ude en trævl på kroppen på det store lærred til næste år.

Her er den nye Dumbledore

Jude Law spiller Dom Hemingway i den kommende film af samme navn, og her havde han en del nøgenscener. Law indrømmer dog, at han fandt det ganske befriende at filme de scener.

– Jeg insisterede på, at vi lavede den første scene først. Jeg ville gerne slentre rundt nøgen. Jeg tænkte; “Hvis jeg kan gøre det med hele holdet omkring mig og være ligeglad, så skal det nok gå”, siger han til filmmagasinet Empire ifølge Female First.

– Faktisk skulle vi slet ikke filme den dag, og det var en dejlig befriende følelse, at alt nok skulle og kunne gå, siger Law.

Den britiske skuespiller skulle tage 12 kilo på til rollen, og det gjorde han ved at drikke ti colaer om dagen og spise mad med højt kalorieindhold. Derudover røg Law 40 cigaretter om dagen, så han kunne ligne en kæderyger.

“Alfie”-stjernen indrømmer også, at det tog på kræfterne at spille en karakter, der spiser og ryger så meget, samtidig med at han også drikker.

Jude Law far igen

– Da vi næsten var færdige, blev jeg syg i et par uger. Jeg følte mig syg psykisk og drænet. Jeg drak nok for meget om aften og helt sikkert for meget cola og dårlig mad om dagen, siger Jude Law.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu