Julefreden forpurret: Brangelina-konflikt eskalerer

fredag d. 23. december 2016 kl: 11. 35 Af: Ritzau Fokus
20161223075154425_org
Angelina Jolie og Brad Pitt slås i retten. Foto: Carlo Allegri/Scanpix (Arkivfoto)

Brad Pitt beskylder Angelina Jolie for ikke at beskytte parrets seks børn i skilsmisseskandalen.

Familiefejden fortsætter i skilsmisseskandalen mellem Brad Pitt og Angelina Jolie.

Efter 12 års forhold – hvoraf to af dem var som mand og kone – bekendtgjorde skuespillerinden Angelina Jolie bruddet i september af hensyn til “familiens velbefindende”.

En påstået episode mellem Brad Pitt og et af parrets seks børn om bord på et privatfly fik forbundspolitiet, FBI, og de lokale politimyndigheder til at igangsætte en undersøgelse af hændelsen.

Pitt blev renset, men dramaet eskalerer alligevel i det næsten uendelige.

Kompromitterer børns privatliv

I sagens seneste udvikling beskylder Pitt sin fraseparerede kone for at kompromittere deres børns privatliv ved at offentliggøre detaljer omkring skilsmissen.

Afsløring fra Angelina Jolies og Brad Pitts skilsmisse vidner om voldsom strid

Derfor anmoder “Fight Club”-stjernen igen retten i Los Angeles om, at dokumenter vedrørende 15-årige Maddox, 13-årige Pax, 11-årige Zahara, tiårige Shiloh og tvillingerne Knox og Vivienne på otte år holdes hemmeligt for offentligheden.

Pitt mener, at Jolie “ignorerer aftalen om at handle i børnenes bedste interesse”, skriver skuespillerens advokat, Lance Spiegel, i dokumenterne, som ABC News er kommet i besiddelse af.

– Jolie har tilsyneladende ingen selvregulerende mekanisme til at udelukke følsomme oplysninger i offentligheden, raser Pitt om eksen.

Tidligere i december nægtede retten ellers Pitts anmodning om at hemmeligholde detaljer, og Jolies advokater kaldte Pitts appel for “et tyndt forsøg på at beskytte sig selv snarere end de mindreårige børn”.

Midlertidig aftale på plads

Ifølge ABC News har de stridende parter en midlertidig aftale om forældremyndighed på plads.

De seks børn bor hos Jolie – Pitt må se dem ugentligt, men møderne skal monitoreres af en terapeut. Samtidig skal skuespilleren angiveligt testes for rusmidler.

Aftalen gælder ind til slutningen af januar.

Den 41-årige skuespillerinde og 53-årige filmstjerne mødte hinanden under indspilningerne af “Mr. & Mrs. Smith”, der fik premiere i 2005.

Afsløret: Megastjerner med i ny blockbuster

Over et årti senere spillede Hollywood-parret atter over for hinanden i Jolies film “By the Sea”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu