Julia blev mor til to

tirsdag d. 30. november 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Julia Roberts fødte tvillinger i går, en måned før planlagt. Det blev en pige og en dreng og de skal hedde Hazel Patricia og Phinnaeus Walter, fortæller Julias talskvinde, Marcy Engelman. “Alt står godt til med mor og barn”, fortæller hun, men vil ikke sige noget om, hvor meget de to babyer vejer.

Tidligere på måneden fik Julia at vide, at hun skulle holde sig helt i ro, efter at hun havde været på sygehuset med falske veer. Men selvom den sidste tid har været hård, så er Julia alligevel sluppet billigt. I et interview med USA Today fortalte hun i forrige uge, at hun ikke har haft morgenkvalme en eneste gang under graviditeten: “Jeg har hørt alle skrækhistorierne om kvinder, der drikker en slurk vand og kaster op i fire timer bagefter. Men jeg har seje gener”, udtalte hun.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Den stenrige skuespiller er også klar til at sætte karrieren ned i gear nu. Efter at have indspillet 34 film føler hun, at hun har nået hvad hun ville: “Jeg har fundet min plads i livet. Jeg har lært at sætte pris på tryghed, kærlighed og selvsikkerhed. Jeg er en gammel kvinde, der er i gang med at få børn. Jeg behøver ikke være cool, spændende og sjov længere”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu