Julias Moon klar med ny single, album og koncerter

søndag d. 8. maj 2016 kl: 17. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Julias Moon er klar med ny single, plade og koncerter. Pressefoto

Julias Moon er klar med ny single, plade og koncerter. Pressefoto

Julias Moon kan langt om længe offentligøre, at de udsender en ny single i starten af juni – og spiller koncerter til efteråret

Det platin-sælgende band Julias Moon kan nu offentliggøre, at de udsender ny single i starten af juni samt debutalbum og koncerter til efteråret. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Julias Moon slog igennem med numrene Bay og Lipstick Lies, som lå i toppen af airplaycharten og på iTunes, og som er certificeret mere end dobbelt platin på streaming og guld på download.

Hitduo trækker stikket

“Palace” var gruppens tredje, single som peakede som nummer et og nummer to på iTunes og nummer to på airplaycharten. Bandets seneste single, On The Run, lå top 10 på den danske radio-hitliste i 10 uger.

Begivenhedsrige år

De sidste par år har været begivenhedsrige for bandet. De er både gået fra at være trio til duo, har optrådt på X-Factor, til Dronningens fødselsdag, til DMA og på Sportsgalla på DR1. Derudover har de spillet et hav af jobs i Danmark, blandt andet Store Vega, Spot Festival, Tivoli, Tinderbox og Smukfest – og i udlandet blandt andet; Stockholm, Malmø, Oslo og Paris.

Bandet har haft en lang live-pause for at kunne fokusere på den kommende plade. Nu tør bandet godt offentliggøre tre koncerter, som bliver afholdt i forlængelse af deres kommende album-release:

Danske hitbands: Selvfølgelig konkurrerer vi

13. oktober: Kulturmaskinen, Odense
14. oktober: Train, Aarhus
15. oktober: Vega, København

Billesalget er startet

Del din kommentar

Forsiden lige nu