Julias Moon mister medlem

onsdag d. 15. april 2015 kl: 10. 01 Af: Ritzau Fokus
 
Julias Moon er blevet en medlem mindre, efter Nicolai Gabold (til højre) tirsdag forlod bandet.

Julias Moon er blevet en medlem mindre, efter Nicolai Gabold (til højre) tirsdag forlod bandet. Foto: DALUM ASTRID/Polfoto

Julias Moon er blevet et medlem mindre, efter gruppens bassist tirsdag forlod det populære danske band.

Den københavnske trio Julias Moon har haft fart på det seneste år, hvor de har turneret landet tyndt og spillet for propfyldte sale. Men nu er der skår i glæden.

Hitduo trækker stikket

Medlemmet Nicolai Gabold forlod nemlig bandet tirsdag, og den populære gruppe går nu fra tre til to.

– Nye tider i Julias Moon. Efter grundlæggende uenighed om gruppens kunstneriske linje, har Nicolai Gabold valgt at forlade gruppen for at gå videre med nye projekter. Louis Samson og Oliver Kincaid fortsætter Julias Moon, skriver bandet på deres Facebook-profil.

Nicolai Gabold var bandets bassist og komponist, men hans exit betyder ikke, at Julias Moon går i opløsning. Facebook-opslaget medførte massevis af triste kommentarer og knuste pige hjerter, men de resterende to medlemmer forsikrede de frustrerede fans om, at ingen fremtidige koncerter ville blive aflyst.

Julias Moon debuterede i oktober 2013 med nummeret “Bay”, som blev Ugens Uundgåelige på P3 og bandet er siden hen kendt for radiohits som “Lipstick Lies” og “Palace”.

Bandet er ellers ved at slå igennem for alvor. I oktober sidste år skrev den daværende trio under på en stor pladekontrakt med den danske afdeling af internationale Universal Music i samarbejde med amerikanske Republic Records.

Danske hitbands: Selvfølgelig konkurrerer vi

Dermed kom elektropop- gruppen i stald med store navne som Ariana Grande, Nicki Minaj, Pearl Jam og mange flere.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu