Julie Carole fra Paradise: -Jeg skal steriliseres

fredag d. 29. april 2016 kl: 19. 00 Af: Elo Christoffersen
 

21-årige Julie Carole fra Paradise Hotel vil ikke have børn. Derfor skal hun steriliseres.

Midt i maj går et stort ønske fra Julie Carole i opfyldelse. Hun skal steriliseres, fordi hun ikke ønsker at få børn:

– Det handler ikke om, at jeg ikke kan li’ børn – det kan jeg godt. Jeg har bare ikke lyst til at få mine egne. Jeg har ærlig talt mere lyst til at være noget for andres børn eller udsatte børn som mangler omsorg og kærlighed, skriver Julie Carole på sin blog og fortsætter:

Reality-forhold slut: Julie Carole sletter alle spor

– Det at få børn handler jo nemlig i høj grad om at have lysten til det. Jeg er da slet ikke i tvivl om, at jeg sagtens ville kunne overkomme bleskift, barnegråd og søvnløse nætter, men jeg har bare ikke lyst – og jeg får det ikke.

Træt af negative kommentarer

På bloggen skriver Julie Carole også, at hun er træt af kommentarer om, hvor forfærdeligt det er at vælge børn fra:

Julie Carole: -Her er min kæreste

– At vælge børn fra er et personligt valg, ligesom at vælge børn til. Hvis en kvinde på min alder vælger at nu skal hende og kæresten altså have et barn sammen, så er det så spændende og fantastisk og jeg ved ikke hvad, men hvis en kvinde på min alder vælger børn fra (sterilisation), så er man for ung til at træffe så permanent en beslutning og så er det ikke velovervejet og bla bla bla. Men det at vælge børn til, er jo en ligeså permanent beslutning, men det bliver bare ikke mødt med samme portion skepsis.

Nu glæder Julie Carole sig bare til midt i maj, hvor steriliseringen bliver foretaget.

Del din kommentar

Forsiden lige nu