Smykkedronnings herskabsvilla solgt for millionbeløb

tirsdag d. 8. august 2017 kl: 17. 17 Af: Elo Christoffersen
Sandlau_foto_danbolig_hellerup
Smykkedesigner Julie Sandlau har solgt herskabsvillaen i Hellerup. Foto: Danbolig Hellerup.

Smykkedesigner Julie Sandlau har solgt herskabsvillaen i Hellerup.

Fra glasmontre i butikker rundt om i Danmark til tilsvarende i Australien, Norge, Holland og blandt andet også i New Zealand har den danske smykkedesigner Julie Sandlau, der står bag firmaet af samme navn, solgt guld, sølv og ædelsten i massevis.

Og nu kan den succesfulde designer sætte flueben ud for endnu et punkt på salgslisten: villaen.

Det skriver Boliga Kendte.

Efter cirka et års tid på boligmarkedet er det 189 kvadratmeter store hus, som hun og manden Dennis har været ejere af i godt ti år, nemlig blevet solgt.

Det afslører tinglysningen af villaens skøde, der netop er gået igennem.

Parret forsøgte allerede i 2015 at få solgt ejendommen, der ligger i det eksklusive Hellerup lige nord for København. Den gang var villaen dog kun til salg i 90 dage, før parret atter tog den af markedet.

Mads Steffensen sænker prisen på huset - igen

I denne omgang har Sandlau dog haft lidt mere tålmodighed med salget. Ifølge Boligas oplysninger tog det nemlig 370 dage og et afslag på 950.000 kr. at finde en køber til ejendommen, der var udbudt til salg for 11.950.000 kr.

Pæn gevinst

Sandlau, der blandt andet har designet smykker, som Kronprinsesse Mary er set med, købte huset tilbage i efteråret 2006.

Datingkonge sætter mini-palæ til salg

Dengang hed prisen nederst på skødet 6,8 millioner kr., hvilket altså betyder, at familien sandsynligvis kan pakke flyttebilen med en gevinst på lommen til trods for, at huset i familiens tid på adressen er sat i stand med moderne, specialfremstillede materialer og ikke mindst stor respekt for husets originale herskabsstil.

Med salget til 11 millioner kr. er huset nemlig solgt til en pris 4,2 millioner kr. dyrere, end det er købt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu