Junglens diva kommer fra Amager

tirsdag d. 23. april 2013 kl: 11. 33 Af: Kendte.dk NY
 

Reality programserien Divaer I Junglen, der er rullet hen over de danske tv-skærme de sidste måneder, har fundet sin vinder.

 

Familien Kessler

Vinder af Divaer i Junglen blev Stephanie Gekko. Her foreviget sammen med sin mor Linse Kessler. Foto: Facebook

 

Det blir i familien

Det blev pigen fra Amager, Stephanie Gekko, der vandt slutspurten i reality programmet og dermed kampen om 100.000 gode danske kroner. Stephanie Gekko er især kendt for sin familiære relation til en anden Amager-personlighed, hun er nemlig datter af Linse Kessler.

Geggo slog mor Linse af pinden: Årets kvindelige reality deltager

 

Efter en dramatisk afslutning med juicepresning på højt niveau, stod Stephanie Gekko endelig sent mandag aften tilbage som årets vinder af det populære reality program.

– Tusind tak alle sammen! Jeg er så glad, og jeg tror stadig jeg svæver på en lyserød sky de næste mange dage!! Tak for jeres opbakning, det er jo totalt overvældende, skrev den nykronede jungle diva på Facebook kort efter sejren var i hus.

 

Ny diva skal findes til efteråret

Det var anden sæson af det meget populære reality show hvor TV3 samler tidligere reality stjerner til at dyste om penge og ære dybt inde i junglen. Det forventes at tredje sæson får premiere til efteråret, men der er endnu ingen deltagere der er blevet offentliggjort.

 

Gekko sender en hilsen fra Facebook. Foto: Facebook

Gekko sender en hilsen fra Facebook. Foto: Facebook

 

 

 

I aften er Familien fra Bryggen tilbage

 

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu