Justin Timberlake gift med Jessica Biel

fredag d. 26. oktober 2012 kl: 12. 11 Af: Kendte.dk NY
 

Justin og Jessica Biel gift. Dog har hun valgt at beholde sit velkendte pigenavn, når det gælder karrieren, men officielt hedder hun nu Jessica Timberlake.

 

 

Beholder sit efternavn på det hvide lærred
Det kan være farligt at skifte navn i Hollywood, det har man tidligere set andre har gjort, og det kan lave rod i karrieren. Så derfor bliver den smukke skuespillerinde ved at hedde Biel til efternavn, når hun begiver sig ud på det hvide lærred.

 

Læs også: Vild med Dans-Silas frier til sin kæreste

 

Den 30-årige skuespiller blev smedet sammen med sin musiker-kæreste igennem fem år fredag den 19. oktober.

Justin Timberlake giver ekstra koncert i Danmark

 

– Ja, jeg ændrer mit navn. Mit professionelle navn vil fortsat være det samme, men i resten af livet, ja, jeg synes, det lyder fantastisk. Jeg har virkelig vundet navne-jackpotten, siger hun til People.com.

 

Læs også: Katie Holmes far er ivrig efter at finde en ny mand til sin datter

 

Når man finder den rette skal man gå efter den
Og det er der nok mangen en kvinde verden over, der vil give den smukke action-babe ret i. Og heldigvis sætter hun pris på sin hovedpræmie.

 

– Det er svært at finde den helt rette person i verden. Når du endelig finder den person, skal man gå efter den. Den form for engagement er meget speciel, siger ‘Total Recall’-stjernen, der indrømmer, at hun var ret nervøs før bryllupsceremonien.

 

– Jeg havde en smule sommerfugle i maven. Jeg skulle stå foran hele min familie og venner og åbne min sjæl for den person, jeg elsker. Det var meget følsomt. Men da jeg så Justin, blev jeg helt rolig, siger hun.

 

Justin Timberlake kommer til Danmark

Kilde: People.com

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu