Justin Timberlake i tårer under prisuddeling

søndag d. 18. oktober 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Justin Timberlake blev først kendt som medlem af boybandet NSYNC, men han har siden skabt en karriere for sig selv.

Justin Timberlake blev først kendt som medlem af boybandet NSYNC, men han har siden skabt en karriere for sig selv. Foto: Karen Pulfer Focht/AP

Popfænomenet Justin Timberlake kunne ikke holde tårerne tilbage, da han blev hædret i sin hjemby Memphis.

Justin Timberlake giver ekstra koncert i Danmark

Justin Timberlake er en af de mest berømte popstjerner i verden, og i løbet af hans karriere er det lykkedes ham at skrabe hele ni Grammy-priser sammen. Men på trods af sin enorme succes har den 34-årige stjerne ikke glemt, hvor han kommer fra.

Lørdag aften blev han indlemmet i sin fødeby Memphis Hall of Fame og under prisoverrækkelsen blev “SexyBack”-stjernen så rørt, at han måtte knibe en tåre.

– Jeg er meget beæret over at stå på skuldrene af disse legender, som jeg lyttede til og beundrede, mens jeg voksede op, sagde Timberlake under sin takketale ifølge The Daily Mail.

Memphis er den største by i den amerikanske sydstat Tennessee, og selvom Justin Timberlake har rejst verden rundt for at optræde, fortalte han de fremmødte, at byen stadigvæk har en særlig plads i hans hjerte

– Det jeg elsker mest ved denne by er, at vi ikke undskylder for, hvem vi. Det er det, som denne by har lært mig, fortalte Timberlake, der også kaldte byen for “verdens bedste”.

Udover at være med til at sætte Memphis på verdenskortet har Justin Timberlake, også gjort sit for musikmiljøet i hjembyen. Han har nemlig tidligere doneret over en halv million til byens “Rock n’ Soul Museum” og organisationen “Memphis Music Foundation”, der støtter lokale musikere.

Justin Timberlake kommer til Danmark

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu