Justin vandt stort

fredag d. 7. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Justin Timberlake vandt stort ved gårsdagens MTV Music Awards. Han kunne tage hele tre priser med sig hjem. Han vandt prisen for bedste mandlige artist, hvor han kæmpede mod andre store sangere som Craig David, Eminem, Robbie Williams og Sean Paul. Justin var nomineret til hele fem priser, men er lykkelig for, at have vundet de tre af dem. Speciel glad er han for prisen for bedste album, for Justified.

“Jeg har arbejdet hårdt med mit album, så jeg føler jeg er velsignet fordi jeg har vundet denne pris. Hvis jeg kunne få en perfekt aften, så ville det være denne aften, det kan ikke blive mere perfekt,” udtaler en glad Justin. Til sidst og ikke mindst, vandt han prisen for bedste pop artist.

Ann Eleonora fra Herrens veje: -Jeg taler med mine døde slægtninge

Han havde en meget sjov aften. Den blev måske ikke mere perfekt. Men den blev da i hvert fald en del sjovere, da Christina Aguilera spurgte:” Glemte du ikke noget på vores tourbus,” hvorefter hun hev en oppustelig lolitadukke frem, til publikums store fornøjelse. Men det var ikke alle der var lige heldige med at vinde priser, Kylie Minogue var

Del din kommentar

Forsiden lige nu