Justitsministerens forlovede taget med høj promille

fredag d. 12. januar 2018 kl: 11. 03 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
Papes samlever taget for spirituskørsel
Søren Pape Poulsen med sin forlovede ved et DR-gallashow i Boxen i Herning den 7. januar 2017. Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) skriver på Facebook, at hans samlever i nat kørte spirituskørsel. Hans promille blev målt til 1, 25 promille ifølge Pape. Arkivfoto: Scanpix

Søren Pape Poulsen afslører, at hans forlovede natten til fredag kørte spirituskørsel.

Søren Pape Poulsen, justitsminister, afslører på sin Facebook-profil fredag, at hans forlovede Josue Medina Vasquez er blevet taget for spritkørsel natten til fredag med en promille, der var noget højere end det tilladte.

Pyrus går bodsgang: Kørte bil i påvirket tilstand

I opslaget skriver ministeren for lov og orden, at partnerens promille blev målt til 1,25 mod den tilladte grænse på 0,5.

Der skal ikke herske tvivl om, at det er en meget alvorlig sag, som jeg er inderligt ked af. Spirituskørsel kan ikke forsvares og kan have meget store konsekvenser. Nu må min samlever tage sin straf ligesom alle andre. Min holdning til lov og orden er den samme i dag som i går, skriver Pape Poulsen.

Anholdt ved Burger King

Viborg Stifts Folkeblad skriver desuden, at torsdag aften blev en 32-årig mand fra Viborg – svarende til Josue Medina Vasquezs alder og bopæl – anholdt for spirituskørsel ved Burger King på Holstebrovej i Viborg klokken cirka 22.40.

Sigtet for vold mod forlovet til minister forklarer sig

Ifølge TV2 News var justitsministeren ikke med i bilen, og det kan vise sig at være vigtigt for Pape Poulsen.Del din kommentar

Forsiden lige nu