Nu går jagten ind på de unge Anja og Viktor

søndag d. 11. februar 2018 kl: 7. 00 Af: Ritzau Fokus

"Kærlighed ved første hik"-musicalen leder efter unge talenter, der skal spille parret anno 1999.

Mens Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke forbereder sig til rollerne som Anja og Viktor, leder produktionen bag musicalen “Kærlighed ved første hik” med lys og lygte efter de to, der skal spille de unge udgaver af de populære karakterer.

Dette vidste du IKKE om Sofie og Roberts forhold

Det skriver Have Kommunikation i en pressemeddelelse.

– Musicalen udspiller sig på to tidsplaner. Dengang i 1999 hvor Viktor mødte sin elskede for allerførste gang – og lige nu i 2018, hvor midtvejskrisen har indfundet sig i parforholdet, lyser det i pressemeddelelsen.

Produktionen søger derfor to unge mennesker, henholdsvis en dreng og en pige i alderen 16-20 år som både kan bidrage med sang og skuespil.

Sådan kommer du i betragtning

For at tilmelde sig skal man indsende et cv samt en kort video.

I videoen skal man kort fortælle lidt om sig selv og sin erfaring med teater, sang og dans og derefter synge 1-2 minutter af en selvvalgt popsang.

I musicalversionen af den populære film er der også et gensyn med skuespilleren Joachim Knop som Peter og Karl Bille, som spiller Torkild.

Sofie Lassen-Kahlke misbrugt på nettet

Forestilling kommer hver aften til at have bandet Innocent Blood med på scenen, hvor de vil fremføre musicalens lydside live.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu