Kagekendis med “kage i ovnen” er blevet mor

fredag d. 20. maj 2016 kl: 8. 04 Af: Ritzau Fokus

"Den store bagedyst"-vinder, Annemette Voss, fandt kærligheden igen efter sin skilsmisse og er atter blevet mor.

Tilbage i november annoncerede “Den store bagedyst”-vinder Annemette Voss, at hun så at sige havde en kage i ovnen.

Efter skilsmissen fra skuespilleren og “Vild med dans”-deltageren Thomas Voss i 2013 fandt kagemesteren kærligheden på ny via netdating, og nu har hun og kæresten, Micky Fridthjof, endelig fået deres længe ventede forårsbaby.

Der gik fire dage

Vandet gik allerede pinsedag, søndag, men der gik hele fire dage, inden sønnike kom til verdenen.

– Jeg har gjort nærmest alt i min magt for at sætte skub i fødslen – jeg har spist ekstreme mængder ananas, jeg har drukket urimelige mængder hindbærblad-te, jeg har travet hele Lyngby tynd, og jeg har sågar overvejet at bage en vekage, skriver bagedystvinderen på sin blog, annemettevossblog.dk.

Forholdet gik i kage: Bagedyst-veninder bryder op

Voss: -Jeg har aldrig haft så store smerter

Intet virkede, og derfor måtte hun sættes i gang med vestimulerende drop, beretter Annemette Voss, som har sønnerne Hugo-Sander og Ferdinand fra ægteskabet med Thomas Voss.

– Jeg har aldrig i mit liv oplevet så intense smerter, som de veer, der fulgte de næste tre timer. Det var et helvede. Jeg var virkelig bange for, at jeg skulle besvime af smerte under fødslen, skriver hun.

– Tre timer senere kom Luca til verden, og han er fin, sund, velskabt og har været god ved os lige siden. Jeg har det super, og vi nyder tiden som familie, slutter Annemette Voss, der tidligere har afsløret, at lille Luca er opkaldt efter Micky Fridthjofs’ fodboldikon.

Oprindeligt ventede parret tvillinger, men mistede det ene foster tidligt i graviditeten.

TV2-darling kæmper med at acceptere sin mands kulde

Læs hele indlægget her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu