‘Kaj Holger’ sælger sit luksussommerhus

onsdag d. 13. april 2016 kl: 8. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Havudsigt og terrasse med jacuzzi.

Hvis man mangler et sted at nyde sin Campari, mens solen går ned over vandet, kan man overveje at købe skuespilleren Waage Sandøs luksussommerhus i Vejby i Nordsjælland. Det skriver Boliga Kendte.

Boligen, der blev sat til salg i weekenden, er udbudt til den nette pris af syv millioner kroner og er dermed ifølge Boliga blandt de 100 dyreste sommerhuse, som er på markedet i Danmark i øjeblikket. Og det er der flere gode grunde til.

Ejendommen ligger i den populære sommerhusby Vejby og kan foruden udsigt over Kattegat og jacuzzi byde på 120 boligkvadratmeter fordelt på fire værelser, en kælder på 35 kvadratmeter, soveværelse med fransk altan, 1200 kvadratmeter grund og en sti direkte ned til stranden.

Stjernerne fra Rejseholdet: Sådan er det gået dem

Købte sommerhuset i 1985

Waage Sandø, der i offentligheden formentlig bedst er kendt for sin rolle som fabriksdirektør Kaj Holger i DR-serien Krøniken, købte sommerhuset helt tilbage i 1985, hvor han betalte 638.000 kr. for boligen, hvilket i nutidskroner svarer til ca. 1,25 mio. kr.

70 år i dag: Waage Sandø

Der er altså udsigt til en ganske pæn gevinst for den 72-årige skuespiller, som dog af flere omgange har optaget lån realkreditlån i i boligen for samlet set over 3,5 mio. kr.

Waage Sandø har udover rollen i Krøniken medvirket i DRs dramaserie Rejseholdet og i adskillige film og teaterstykker. Han desuden siddet i chefstolen på Det Danske Teater i en længere årrække. Senest var han aktuel i DR-serien Bedrag.

Del din kommentar

Forsiden lige nu