Kampen om mindst hud

torsdag d. 20. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Kylie Minogue og Britney Spears holder sig fra at fremstå som sexsymboler. Kylie har udtalt, at hun dropper det frække look, fremfor et mere casual look. Alligevel har hun lige lanceret en ny linie af undertøj af mærket Love Kylie. I reklamerne kan man se Kylie næsten nøgen. For at reklamere for sit nye album, har man også kunne se Kylie med næsten ingen tøj på. For eksempel siddende i et gigantisk champagneglas kun iført korset og matchende trusser.

Britney Spears er heller ikke bedre. Ved Americam Music Awards kunne man se hende fremføre det mest sexede show man nogensinde har set hende opføre. Her var hun iført lilla stramtsiddende korset, med lårhøje sorte læderstøvler.

Endelig: Nu skal gudesmuk prinsesse giftes

når det kommer til deres albums påstår de begge, at det er på tide at fjerne opmærksomheden fra krop og sex. Alligevel hedder Kylies nye album Body Language. Kylie har dog sagt, at titlen måske godt kunne misforståes. Britney har selv dette at sige om sit nye album In The Zone: ” Den handler om det bevidsthedsniveau du befinder dig i, når du er meget kreativ.” Alligevel handler

Del din kommentar

Forsiden lige nu