Nu kan alle få deres egen musikvideo vist på MTV

lørdag d. 3. september 2016 kl: 21. 00 Af: Elo Christoffersen

Nu giver MTV helt almindelige seere muligheden for at komme på skærmen og indspille en professionel musikvideo. Med konceptet ’MTV Cover of The Month’ kan talentfulde fans fra hele verden indsende en cover-version af udvalgte sange, og månedens bedste cover-version vises på MTV. Kanalen håber, at konceptet kan finde frem til det næste mega-talent.

Justin Bieber, Shawn Mendes og utallige andre superstjerner sparkede deres karriere i gang ved at fortolke kendte kunstneres sange og lægge dem på YouTube.

Dansk kendis indrømmer hæleri

Nu vil MTV finde de næste superstjerner med deres nye koncept ’MTV Cover of The Month’. Her får fans mulighed for at vise deres talent ved at lave covers af verdenskendte hits. Månedens vinder vil blive vist på tv og nettet, og den bedste for hele året får samtidig produceret sin helt egen MTV-musikvideo.

Fansene vil blive udfordret med en ny sang hver måned, og første sang er Mike Posners VMA-nominerede hit “I Took a Pill in Ibiza”.

– Det er fedt at være med til et nyt koncept, hvor man får mulighed for at udtrykke sig kreativt. For at sparke konkurrencen i gang udfordrer jeg derfor fans til at lave et cover af ”I Took a Pill in Ibiza”, og så vælger jeg min favorit og annoncerer vinderen på MTV. Jeg glæder mig til at høre alle fortolkningerne af sangen, siger den amerikanske sanger, sangskriver og musikproducent Mike Posner.

Konkurrencen er startet, og fans fra 120 forskellige lande kan deltage. Vinderen bliver udvalgt af MTV’s internationale jury, og musikvideoen vil blive vist på både MTV samt kanalens digitale platforme.

Hvis man som dansker vil deltage i Cover of The Month, skal man uploade sin fortolkning af månedens sang til YouTube og derefter sende linket videre til MTV via www.coverofthemonth.MTV.com.

Husker du disse børneprogrammer?

– Det ligger i MTV’s DNA at fremhæve nye talenter. Med Cover of The Month kan vi både spotte nye talenter og samtidig give tilbage til fansene. Vi vil hylde alle, som elsker musik og alle de dedikerede danske fans. Vi ser frem til at opleve deres musikalske talent, siger David Lincoln Blom, marketingdirektør for Comedy Central i Norden hos Viacom.

Del din kommentar

Forsiden lige nu