Kardashian afviser brud med model

mandag d. 7. marts 2016 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus

Rob Kardashian afviser rygter om, at han og modellen Blac Chyna er gået hver til sit. Men presset på parret er stort, fortæller han.

Blac Chyna til venstre danner stadig par med reality-stjernen Rob Kardashian. Arkivfoto.

Blac Chyna til venstre danner stadig par med reality-stjernen Rob Kardashian. Arkivfoto. Foto: Matt Sayles/MATT SAYLES/INVISION/AP

Rygter om et brud mellem reality-personligheden Rob Kardashian, der er bror til de berømte Kardashian-søstre, og modellen Blac Chyna begyndte i weekenden at spire i flere amerikanske medier, og det har nu fået tv-kendissen til at tage bladet fra munden.

– Chy og jeg er ikke gået fra hinanden, vi føler bare, at det vil være sundere for vores forhold, hvis vi holdt os mere for os selv.

Blac Chyna fødsel: Hun tog en #MannequinChallenge

– Det er umuligt at have et positivt forhold med så meget negativitet fra medierne og outsidere, skriver han blandt andet på sin Instagram-profil til et billede af ham og modellen.

Rygterne om et brud mellem de to begyndte, da Rob Kardashian i løbet af weekenden slettede alle sine billeder af kæresten på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

Det kendte par har været igennem en omtumlet tilværelse, siden de to annoncerede deres forhold. Blac Chyna har sammen med rapperen Tyga en søn, og Tyga danner i øjeblikket par med Kylie Kardashian, der er halvlillesøster til Rob Kardashian.

Bølgerne går højt på sociale medier

Og på de sociale medier er bølgerne til tider gået højt mellem modellen og Kardashian-klanen, der har haft kløerne fremme over for hinanden i flere omgange, angiveligt fordi Kim Kardashian og Blac Chyna har et anstrengt forhold til hinanden.

Tilbage i februar skrev Rob Kardashian på sin Instagram-profil, at han ville droppe sin familie og erklære sig selv forældreløs.

Se billederne: Her er lille ny Kardashian

Se Rob Kardashians seneste billede på Instagram her:

Chy and I are not broken up we just feel like it would be a lot healthier for our relationship if we kept a lot more to ourselves. It's impossible to have a positive relationship with so much negativity from the media and outsiders and we would appreciate it if everyone respects that -ChyRo 💍 @blacchyna 💍

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu