Kardashian deler nøgen-billede – igen

torsdag d. 17. december 2015 kl: 13. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Kourtney Kardashian har endnu en gang delt et nøgen-billede. Foto: Facebook

Kourtney Kardashian har endnu en gang delt et nøgen-billede. Foto: Facebook

The Kardashians er snart mere genkendelige uden tøj, end de er med. Kourtney Kardashian har delt endnu et (smagfuldt) nøgen-billede

Det kommer nok ikke bag(!!) på nogen, at Kourtney Kardashian igen har delt et nøgen-billede. På billedet, som i øvrigt er meget smagfuldt for en Kardashian, ser man Kourtney bagfra. Billedet er taget i sort/hvid – nærmest film noir-stil.

Den seneste tid har der floreret rygter om Kourtneys kærligheds-liv. Først så det ud til, at hun og Scott Disick, som er er far til hendes tre børn, var ved at finde sammen igen. De blev spottet på flere billeder, men ingen af dem har bekræftet, at de har fundet sammen igen.

Kourtney Kardashian poster nøgenbillede på Mors Dag

Er billedet mon en “kærlig” hilsen til eksen?

Sammen med Bieber?

Siden har rygtemøllem også kørt, fordi Kourtney Kardashian er set sammen med Justin Bieber. Den unge sanger er set på flere billeder med både Kourtney og hendes livvagt – og han har lagt et billede på Instagram af sig selv sammen med en kvinde, der til forveksling kunne ligne Kourtney.

Det viste sig dog senere, at kvinden på billedet slet ikke var den ældste Kardashian-søster. Det var en noget yngre kvinde, som Justin efter sigende hyggede sig meget med på en yacht.

Håb for kærligheden: Kourtney og Scott "forsøger at få det til at virke"

Se Kourtneys nøgen-billede herunder.

🌚

Et billede slået op af Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) den

Del din kommentar

Forsiden lige nu