Kardashian-klanen udvider familien: Det bliver en……

mandag d. 12. september 2016 kl: 8. 19 Af: Ritzau Fokus

Tv-personligheden Rob Kardashian venter en pige med sin forlovede, glamourmodellen Blac Chyna.

Den celebre, verdensberømte Kardashian-klan bliver udvidet med endnu en arving, når glamourmodellen Blac Chyna føder sit og Rob Kardashians første fælles barn senere dette efterår.

Kardashian søster sætter fire måneder gammel datter i Bentley

Parret annoncerede graviditeten i maj, og i deres fælles reality-program, “Rob & Chyna”, afslører det glamourøse kendispar nu, at de venter en lille pige.

Et tv-hold var naturligvis med inde, da 28-årige Blac Chyna, som bærer det borgerlige navn Angela White, og 29-årige Rob Kardashian fik kønsskanningen, og særligt den vordende far måtte lige sunde sig efter beskeden.

– Det er et meget følelsesladet øjeblik. Det, at jeg gerne ville have haft en dreng, stammer fra min far, men jeg er sikker på, at jeg kommer til at have det samme forhold til min datter, som jeg havde til min far, lød reaktionen fra Kardashian ifølge mediet E! News.

– Jeg er bare glad for, at babyen er sund, og jeg er super glad for at få en pige, tilføjede den vordende far over for tv-holdet.

Når den lille pige kommer til verden om nogle måneder, bliver det parrets første fælles barn.

Har i forvejen en søn

Blac Chyna har i forvejen sønnen King Cairo fra forholdet til rapperen Tyga, som er kærester med Rob Kardashians ene halvsøster Kylie Jenner, og det forhold har forårsaget en del drama, som familien åbent har fortalt om i reality-programmet “Keeping Up With the Kardashians”.

Trods palaveren og kærestebytteriet er der dog ét familiemedlem, som glæder sig ekstra over familieforøgelsen, og det er Rob Kardashians verdensberømte søster, Kim Kardashian West.

Har du styr på Kardashian familien? Her er deres stamtræ

– Hvor nuttet kommer babyen ikke til at blive!, jubler hun på sin officielle Facebook-side.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu