Kardashian viser nu sine forlygter frem

torsdag d. 13. november 2014 kl: 7. 57 Af: Ritzau Fokus
 

Kim Kardashian har aldrig været bleg for at vise sig frem.

Kim Kardashian har aldrig været bleg for at vise sig frem. Foto: Matt Sayles/MATT SAYLES/INVISION/AP

Billedet af Kim Kardashians enorme bagdel, som ramte nettet i går, bliver nu efterfulgt af et nøgenbillede af hende, som er taget forfra.

I går trak hun overskrifter, da hendes kæmpe olieindsmurte bagdel skulle “knække internettet”.

Kardashian skal være mor - igen

Og i dag kommer Kim Kardashian nok også til at få en hel del opmærksomhed for det nye billede, som er dukket op af hende. Her er hun nemlig også fotograferet uden tøj på. Forskellen er dog, at det nye billede er taget forfra.

Sammen med en lang artikel om den kendte diva har PAPER Magazine, der også står bag gårsdagens kontroversielle numsebillede, lagt Kardashians nye nøgenbillede op på Twitter.

– Vi ved, at I kom for at læse artiklen, skriver magasinet om billedet. Om det er ironisk ment, er ikke helt til at sige.

Efter teksten bruger de hashtagget #BreakTheInternet. Det indikerer, at de med deres afslørende Kardashian-billeder forsøger at få så meget opmærksomhed, at de “knækker internettet”. Og indtil videre går det meget godt.

De to billeder er således blevet “re-tweetet” over 3000 gange hver, ligesom utallige medier har valgt at skrive om de omstridte fotografier.

Se Kardashians nye billede her (vi advarer om nøgenhed på billedet): https://twitter.com/papermagazine/status/532690853664657408

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu