Kardashians eksmand fundet livløs på bordel

onsdag d. 14. oktober 2015 kl: 10. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Khloe Kardashians eksmand Lamar Odom er lige nu i kritisk tilstand, efter han blev fundet livløs på et bordel

Lamar Odom, Khloe Kardashians eksmand, er lige nu i koma, hans hjerte svigter, og kilder siger til TMZ, at der alvorlige problemer med hans nyrer og lunger. Ifølge kilder “ser det ikke godt ud”.

Lamar Odom blev fundet livløs på et bordel i Nevada, hvor han angiveligt havde festet i flere dage med pigerne og taget et urte-tilskud, der skulle minde om Viagra. En kilde fortæller til TMZ, at han blev fundet i en VIP suite af en kvinde. Kvinden skreg efter manageren, som ringede 911.

Khloe Kardashian er gravid

Manageren så noget slim-lignende flyde ud af Lamars næse og mund. Lamar blev hastet i en ambulance til et sygehus i Las Vegas. På grund af hans størrelse kunne han ikke være i en helikopter, siger den lokale sherif til TMZ.

Khloe er ved hans side

Klokken 23 lokal tid tirsdag aften melder en kilde, at Khloe Kardashian er hos Lamar Odom. Lamar har alvorlige problemer med lunger og nyrer.

Klokken 21.30 lød meldingen, at Lamar er i live, men han trækker vejret ved hjælp af en maskine og er i kritisk tilstand.

Angiveligt skulle både Kris Jenner og Kim Kardashian være på vej til sygehuset også.

Khloe Kardashian er angiveligt gravid

35-årige Lamar Odom er professionel basketball-spiller. Han blev gift med Khloe Kardashian i september 2009, og parret underskrev skilsmissepapirer i juli i år efter at have været separeret siden december 2013. Skilsmissen er dog ikke gået igennem endnu, så Lamar og Khloe er stadig gift.

Det betyder også, at det er Khloe, der har ansvaret for alle medicinske beslutninger for Lamar Odom.

Del din kommentar

Forsiden lige nu