Kate Middleton hyldes efter fødsel

lørdag d. 27. juli 2013 kl: 11. 29 Af: Ritzau Fokus
 

Den nybagte mor, hertuginde Kate, havde valgt at tage en løs kjole på, som afslørede en lille fin topmave, da den lille prins blev vist frem tirsdag.  Foto: AP Photo/John Stillwell, Pool / POLFOTO

Denne video kan blive et stort problem for Kate Middleton

Det er befriende, at hertuginde Kate tør vise sin mave frem, som den ser ud efter fødslen, mener sociolog.

Hertuginde Kate viste både sin nyfødte prins og sin stadig runde maven frem, da hun sammen med prins William tirsdag mødte journalister, pressefotografer, kameraer og royalister foran St. Mary’s Hospital i London bare et døgn efter fødslen.

Hertuginden var iført en kjole, der tydeligt viste den runde mave, og ifølge sociolog og trendrådgiver Emilia van Hauen er det en befrielse, at hertuginden tør vise kvindekroppen frem, som den ser ud, efter en fødsel.

– Hun siger, “sådan ser man altså ud, når man har født”. Der er plads til maven, og hun skammer sig ikke over den eller forsøger at skjule den.

– På den måde er hun faktisk med til at sætte fødende kvinder fri fra det håbløse ideal om, at to dage efter man har født, så har man flad mave igen, siger hun.

Emilia van Hauen understreger, at hertuginden har adgang til alt den professionelle hjælp, der skal til for at få en flad mave, men alligevel tør hun at vise sine naturlige former frem.

– Hun understreger maven. Det er sådan, hendes krop ser ud, og hun tager en kjole på, der giver hende plads til det, siger hun.

– Paradoksalt nok, gør hun det legalt at se ud, som man nu gør, når man har født.

Den lille prins blev først vist frem i sin mors arme, men derefter gav hun ham videre til prins William.

Herefter blev den kun et døgn gamle prins mødt af højlydte klapsalver og utallige hurra-råb fra de mange fremmødte – samt lyden fra en helikopter, der cirkulerede over hospitalet.

KLAMT: Lagde du mærke til denne uhyggelige detalje, da prinsen blev vist frem?

Kates forældre, Carole og Michael Middelton, var de første familiemedlemmer, der så den nye prins, da de tirsdag eftermiddag besøgte Kate, William og den lille nyfødte på St. Mary’s Hospital i London, hvor den britiske prins kom til verden mandag eftermiddag.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu