Kate Winslet sagsøger ugeblad

mandag d. 12. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

32-årige Kate Winslet er kendt for at være stolt af sin krop, selv om den måske ikke passer ind i Hollywoods ideal om, at de store stjerner helst skal være ultra-tynde og konstant på diæt.

Hr. Skæg som musicalstjerne: - Mit familieliv lider

Det er et usundt ideal, som det ikke er værd at stræbe efter, mener den fem gange Oscarnominerede skuespillerinde, der ikke er bleg for at sætte handling bag sine ord. Nu sagsøger hun et britisk ugeblad, som i en artikel har påstået, at hun har opsøgt en slankelæge i Californien for at få hjælp til at tabe sig – en påstand der har gjort Kate aldeles rasende.

“Jeg er meget oprørt, det er absolut usandt, og løgn fra ende til anden,” raser Kate og siger, at folk ikke skal tro, hun nogensinde ville gå til en slankelæge. “Det har jeg aldrig gjort, og jeg vil heller aldrig gøre det.”

“Jeg er klar over, jeg er et forbillede for unge kvinder, og det er noget, jeg tager meget, meget alvorligt,” siger Winslet, der som altid slår til lyd for, at kvinder skal tro på sig selv og ikke føle sig presset til at leve op til urealistiske skønhedsidealer.

Del din kommentar

Forsiden lige nu