Kate Winslet vinder fornue

søndag d. 11. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Kate Winslet var meget vred og ked af det for en månedstid siden, da et pritisk ugeblad påstod, at hun havde opsøgt en kinesisk klinik i Californien for at få hjælp til at tabe sig. Den 32-årige skuespillerinde er nemlig godt klar over, at hendes mange fans ser hende som en rollemodel, så hun vil ikke være et skadeligt forbillede.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Derfor anlagde Kate straks sag mod ugebladet Grazia, og nu er har parterne indgået forlig i sagen – et forlig som indebærer, at ugebladet har måttet punge ud med en betydelig sum penge i erstatning til skuespillerinden, samt at de skal give hende en offentlig undskyldning.

Ugebladet har nu offentligt beklaget, at man har beskyldt Winslet for at have opsøgt klinikken for at få hjælp til et vægtproblem. I deres udtalelse hedder det, at man nu er overbevist om, at skuespillerinden havde problemer med nakken, og at det var år sagen til hendes besøg på klinikken.

Kate Winslet siger, hun er glad for, at sagen nu er overstået, og ugebladet nu giver hende ret. Pengene, hun har fået udbetalt, vil straks blive doneret til en organisation, der hjælper folk med spiseforstyrrelser.

Del din kommentar

Forsiden lige nu