Kates misformede bagdel

onsdag d. 18. januar 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Kate Beckinsale har nogle meget dårlige ”røv-dage”. Kate Beckinsale er en af de mange smukke kvinder i Hollywood, der bestemt ikke har nogen problemer med sin krop. Alligevel har hun nogle dage, hvor hun ikke helt er tilfreds med sin bagdel. Beckinsale udtaler, at hun har så dårlige ”røv-dage”, hvor hun er så usikker på sig selv, at hun er bange for at sætte en fod og ikke mindst sin bagdel udenfor.

Stjernespækket program til MTV-show

Hun siger, at det føles som om, at hun de andre dage bare har været heldig at kunne gemme sin misformede bagdel væk. Det føles slet ikke som om, at den nogensinde har set normal ud. ”Jeg har dage hvor jeg har det fint, og så har jeg dage, hvor min bagdel ikke kan være i mine cowboybukser, og så forlader jeg ikke mit hus,” siger Kate.

Del din kommentar

Forsiden lige nu