Katharine Hepburn er død

mandag d. 30. juni 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Legenden Katharine Hepburn døde i går i sit hjem i Old Saybrook i Connecticut. De sidste par år har hun lidt af forskellige sygdomme, blandt andet Parkinsons.
Katharine Hepburn er af mange regnet for at være det forrige århundredets bedste kvindelig skuespiller. Hun vandt fire Oscars for bedste skuespillerinde og var nomineret 12 gange. Den amerikanske filmindustri kårede hende til tidens største kvindelig amerikanske filmlegende.
Selv kommenterede Hepburn sin status således ”Jeg er en legende, fordi jeg har overlevet længe i branchen, og jeg bestemmer selv min egen skæbne- jeg styrer selv den forbandede båd”
Den smukke skuespillerinde var kendt for, at være meget uafhængig. Hun havde mange forhold med flere kende mænd, men hun giftede sig aldrig, og fik heller aldrig børn.

Del din kommentar

Forsiden lige nu