Katie Holmes far er ivrig efter at finde en ny mand til sin datter

tirsdag d. 16. oktober 2012 kl: 9. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Katie Holmes far er angiveligt ivrig efter at finde en ny mand til hende både til glæde for ham selv og datteren
 

Katie Holmes sammen med sin far og mor. – Foto: NYpost

 

Katie er træt af at være single
Stjernen fra ’The Kennedys’ – som blev skilt fra Tom Cruise i august efter seks års ægteskab – skulle efter sigende være træt af at være single, og er klar til at få sig en ny mand.

 

En kilde tæt på Katie sagde til bladet OK!:
”Katie hader at være single – og hendes far ved det.” – og fortsætter.. ”De har altid været utrolig tætte, og han har gjort det til sin mission at finde en ny mand til hende.”

Tom Cruise afslører optagelser af længe ventet film

 

Læs også: Katie Holmes skal være ansigtet udadtil for Bobbi Brown Kosmetik

 

Den 33-årige skuespillerinde og modedesigner har på det seneste brugt al sin energi på sin seks år gamle datter Suri Cruise, som netop er startet i en privatskole i New York.

 

Katies far leger Kirsten giftekniv
Men nu er hendes far, advokaten Martin, – som hjalp med at gøre det til en kort proces at forhandle en skilsmisse på plads med Tom og sikre hende forældremyndigheden over deres barn – ivrig efter at se hende fokusere på at gøre sig selv glad, og vil gerne lege Kirsten Giftekniv for sin datter.

 

Gift af Scientology
Tom og Katies ægteskab var ’uopretteligt ødelagt’ seks måneder før skuespillerinden begærede skilsmisse. Parret blev gift under en fornem ceremoni arrangeret af Scientology i Italien d. 18. november 2006. Ifølge skilsmissepapirerne blev Tom beordret til at betale lidt over 2.3 mio. kr. i børnepenge for parrets datter indtil hun bliver 18.

 

Læs også: Tom Cruise på date med ukendt kvinde

 

Hvis skuespiller mod al sandsynlighed skulle glippe en betaling, skal han i fængsel i en periode ’der ikke må overstige seks måneder’.

 

Stjernen fra ’Top Gun’ udnytter sin status som single, og er blevet set i byen i London flere gange i de seneste par uger.

 

Læs også: Top Gun-instruktør begår selvmord fra bro

Ikoniske skuespillere hader hinanden

 

Kilde: OK Magazine

Del din kommentar

Forsiden lige nu