Katrine Fruelund: -Det er ikke gået op for mig

lørdag d. 3. oktober 2015 kl: 7. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Ikke mere vals eller cha-cha-cha til Katrine Fruelund og Aslak Amtrup, der fredag aften blev stemt ud af Vild med dans.

Ikke mere vals eller cha-cha-cha til Katrine Fruelund og Aslak Amtrup, der fredag aften blev stemt ud af Vild med dans. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Danmarks håndbolddarling Katrine Fruelund og partneren Aslak Amtrup røg ud af Vild med dans fredag aften.

Håndboldspilleren Katrine Fruelund og partneren Aslak Amtrup fik aftenens laveste point af dommerne denne fredag i Vild med dans.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Den samlede karakter blev 10, og seernes stemmer var ikke nok til at redde parret, der dermed har danset deres sidste dans i konkurrencen.

– Det er noget pis. Jeg er mega skuffet. Det er virkeligt træls. Det er nærmest ikke gået op for mig endnu, at vi er røget ud. Vi havde ikke forberedt os på det, for man håber selvfølgelig på det bedste, men vi vidste da godt, at det skulle ske på et tidspunkt, siger Katrine Fruelund, da Ritzau Fokus møder hende efter showet.

Tidligere har den professionelle danser Aslak Amtrup stået i Vild med dans-finalen i Libanon hele tre gange. En finaleplads blev det altså ikke til i denne omgang, hvor han havde sin danske Vild med dans-debut.

Ifølge parret gik deres omdans en del bedre end deres første forsøg. Katrine Fruelund lavede nogle trin forkert, og det betød, at hun blev distraheret og ikke kunne gøre sit bedste.

– Det var selvfølgelig ærgerligt, men det handlede bare om at komme op på hesten igen. Vi fik da heldigvis vist, hvad vi kunne i omdansen. Det var desværre bare ikke nok, siger Aslak Amtrup.

Håndbolddarlingen er glad for sin deltagelse, og hun er blevet bidt af dansen. Derfor håber hun på, at hun kan hive kæresten Kristian med ud på dansegulvet.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

De resterende ni par kan opleves igen næste fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu