Ke$ha: Jeg er popverdenens frække lillesøster

mandag d. 14. maj 2012 kl: 14. 49 Af: Kendte.dk NY
 

Ke$ha har opnået stor succes og popularitet ved hjælp af sin vilde stil og dertilhørende opførsel. Hun fortæller til magasinet V – Jeg har det som om, der er popstjerner i verden, og så er jeg deres frække lillesøster, der render rendt med lort i hovedet og militærstøvler, fordi jeg ikke kan gå i høje hæle.

Læs også: Har Selena og Justin slået op

Ke$ha drikker sin egen urin på MTV

– Jeg var aldrig den seje unge, jeg var aldrig hot i gymnasiet. Jeg var aldrig populær. – Jeg forsøger at inkludere mine fans i mine beskeder. Jeg føler, at der er et element i det, jeg laver, der har udgangspunkt i, hvor jeg kommer fra; og det er arbejderklassen. Ke$ha  vagt en del opsigt da nøgenfotos af hende dukkede op på internettet.

fornyeligt har hun fået en del  kritikere på mærkerne, da hun på sin Twitter-profil har offentliggjort et billede, hvor hun tisser på gaden. Selvom hun udviser denne adfærd understreger hun, at hun godt kan lide at værne om sit privatliv. – Jeg har fundet måder, hvorpå jeg kan gøre lige præcis, hvad jeg vil, men jeg holder det i det private…

Læs også: Diddy holder fest på sin yacht i Cannes

Ke$ha sang flopper efter massakre

Jeg har vilde nætter der, men mine venner og jeg er virkelig private. Vi går totalt amok, men man kommer ikke til at se mig stavre ud af natklubber. Ke$ha er en “slem pige”, men hun vil  blandt andet gerne arbejde sammen med den ellers pæne og polerede teenager Justin Bieber.

– Jeg ville helt sikkert gerne indgå et samarbejde med Bieber og på samme tid lave en sang med Flaming Lips. Hvis man er en sand kunstner, kan man ikke begrænse sig til en enkelt genre. Det er min mission at få det hele til at give mening nu.

Del din kommentar

Forsiden lige nu