Keira Knightley afslører barnets navn

onsdag d. 12. august 2015 kl: 9. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Keira Knightley har fået to Oscar-nomineringer og tre Golden Globe-nomineringer.

Keira Knightley har fået to Oscar-nomineringer og tre Golden Globe-nomineringer. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Keira Knightley har indtil nu ikke villet ud med, hvad hendes datter hedder. Nu afslører hun navnet i et interview med Elle Magazine.

Når et barn først er født, mangler kun den sidste prik over i’et – før det hele er fuldendt. Nemlig, hvad barnet skal hedde.

Den største julefilm har faktisk en efterfølger

Skuespillerinden Keira Knightley har holdt navnet på sin tre måneder gamle datter hemmeligt. Men nu afslører hun, hvad den lille guldklump hedder.

“Pirates of the Caribbean”-stjernen fødte sin og ægtemandens, James Righton, første datter i maj, og nu fortæller briten, at deres lille pige hedder Edie. Det bekræfter modemagasinet Elle Magazine, hvor den 30-årige skuespillerinden optræder i et post-baby interview og på forsiden i anledning af magasinet 30-års fødselsdag.

I interviewet med Elle Magazine fortæller Hollywood-stjernen, hvordan det er at elske sin krop, efter at man er blevet mor og har været igennem graviditetstiden.

– Evnen til at få absolut ingen søvn og bare blive ved, det er ret fantastisk. Det føles jo ikke rart, men jeg havde aldrig troet, at jeg kunne klare så meget, som jeg nu har gjort, fortæller den Golden Globe-nominerede skuespillerinde.

Filmstjernen fortæller også, at Edie har været med til at få hende til at elske sin egen moderlige krop.

– Du går igennem graviditeten og fødslen og ser, hvordan kroppen ændrer sig, og det er hårdt. Men så ammer du dit barn og tænker: Gud, hvor er mit barn fantastisk.

Instruktører forsvarer skuespiller efter hug

Keira Knightley fik international anerkendelse, da hun slog igennem med filmen “Bend it like Beckham” i 2002. Siden har hun været en af de fremtrædende karakterer i Disneys “Pirates of the Caribbean”-film.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu