Keira vil holde pause

onsdag d. 7. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Der har været fart på, siden Keira Knighley for få år siden fik sit store gennembrud i fodboldfilmen Bedre end Beckham. Hun har spillet over for et hav af store stjerner, heriblandt Johnny Depp og vor egen Mads Mikkelsen, lavet film efter film og er blevet nomineret til fornemme filmpriser.

Nu er den Oscarnominerede skønhed blevet 21 år, og hun trænger ærlig talt til en pause, udtaler hun. “Jeg har bare brug for lidt tid til at få lidt af mit eget liv tilbage, og hvis det betyder at jeg kommer bag i køen hvad skuespillet angår, så må jeg bare acceptere det,” siger Keira, der også er helt klar over, at hendes kønne udseende kan være et problem.

Stjernespækket program til MTV-show

“Jeg tror, jeg må have et ret pænt ansigt, for jeg er klar over, at det jo er det, der skaffer mig arbejde. Men hvis duså er en, som folk betragter som køn, så er der pludselig enormt mange, der har til opgave at kommentere dit udseende,” filosoferer hun.

“Jeg har været på optagelser, hvor fotografen har sagt, at han holder mine ben ude af billedet, så dem behøver jeg ikke bekymre mig om – og så bekymrer jeg mig selvfølgelig. Så har sminkører sagt, at de er nødt til at lægge skygge på min næse, så den ikke ser så brækket ud – og engang blev jeg afvist til en rolle, fordi en eller anden sagde, jeg havde en underlig mund,” fortæller Keira. “Så begynder man at fokusere på de ting. Man begynder egentlig med at synes, man ser OK ud, men så skal man til en eller anden begivenhed, og så husker man den underlige mund, den brækkede næse og de rædselsfulde ben.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu