Keith Urban er ingen Mr. Kidman

fredag d. 9. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Indtil han sidste år giftede sig med skuespillerinden Nicole Kidman, var sangeren Keith Urban temmelig ukendt udenfor USA og Australien. Det blev der imidlertid lavet om på fra den ene dag til den anden, da han begyndte at komme sammen med den Oscarvindende skuespillerinde, og da han kort efter brylluppet blev indlagt til behandling for et alkoholproblem, blev han om muligt endnu mere berømt.

Men det er nu ikke den form for berømmelse, contrysangeren er mest vild med, og faktisk er han ved at være ret træt af konsekvent at blive omtalt som Mr. Kidman, som om han bare var et påhæng til sin mere berømte hustru.

Tidligere Wimbledon-vinder er død

“Det gør da ondt, ingen trivl om det. Men samtidig ville jeg blive vanvittig, hvis jeg konstant tænkte over det. Man har jo ingen indflydelse på, hvordan ens privatliv bliver dækket i medierne, så det skal man ikke spekulere for meget over. Det er vigtigt, at vi har et godt forhold til hinanden, og ikke til sladderpressen. Det er det, vi har kæmpet for, og det er lykkedes,” fortæller Urban.

Del din kommentar

Forsiden lige nu