Keld og Hilda-forhold brast: Kendt skuespiller skal skilles

torsdag d. 12. juli 2018 kl: 20. 07 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk
20160314-161614-L-1000x664we
Skuespilleren Alexander Willaume skal skilles fra konen Henriette. Arkivfoto.
 

Alexandre Willaume og konen kommer tilsyneladende ikke til at gå hånd i hånd gennem livet. Skuespilleren har ellers tidligere udtalt til Femina, at hans og fruens forhold mindede om Keld og Hilda Heicks ægteskab – men øjensynligt er kærligheden sluppet op mellem Willaume og konen Henriette.

Danske julekalenderstjerner er i høj kurs i Hollywood

Det meddeler Alexandre Willaume selv i et opslag på Instagram.

Henriette og jeg har valgt at gå fra hinanden efter 22 år. Det er selvfølgeligt ikke let men vi skilles som venner og med en stor respekt og kærlighed for det vi har haft og det faktum at vi har to skønne drenge vi har skabt og vil gøre alt for“, skriver skuespilleren i Instagram-opslaget.

Parrets to børn skal ifølge opslaget bo sammen med Alexandre Willaume.

Kendisser til filmpremiere på 4D film

Willaume, som sok bedst er kendt som “Wupti-Pede” er blandt andet med i tv-serien “Rita”, hvor han spiller rollen som skolelæreren Jonas.

Du kan se skuespillerens Instagram-opslag herunder.

Henriette og jeg har valgt at gå fra hinanden efter 22 år. Det er selvfølgeligt ikke let men vi skilles som venner og med en stor respekt og kærlighed for det vi har haft og det faktum at vi har to skønne drenge vi har skabt og vil gøre alt for. Grunden til at jeg skriver det her er at Henriette søger … Andelslejlighed søges til den sødeste familie😊 Kære netværk … hold øjne og ører åbne og del gerne🙏🏻 Mine to drenge på 10 og 13 og jeg søger vores fremtidige dejlige hjem og håber på jeres hjælp🍀. Vi er en helt almindelig familie, ikke ryger og ingen klaverspil 😊 Andelen skal gerne være på indre Østerbro eller i omegn og mindst 3 værelser.. Kontantpris max 2.500.000,- Husleje max 6000,- inkl forbrug Har godkendelse fra banken Send mig en PB eller mail: h.w.fobian@gmail.com @henfob #andelslejlighed #instagood #home #actorontherun #life

A post shared by The__danish (@alexandre_willaume) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu