Kelly Clarkson er gravid

onsdag d. 20. november 2013 kl: 12. 51 Af: Ritzau Fokus
 

Sangerinden og popstjernen Kelly Clarkson er gravid. Faderen er manager Brandon Blackstock (tv). De to blev gift i oktober.

Sangerinden og popstjernen Kelly Clarkson er gravid. Faderen er manager Brandon Blackstock (tv). De to blev gift i oktober. Foto: Polfoto

Den amerikanske sangerinde og talentshowsvinder Kelly Clarkson har meget at glæde sig over i denne tid. Hun venter nemlig sit første barn.

Nybyggerne inviterer indenfor

Hun har knap nået at få en ring på fingeren, før endnu en lykkelig begivenhed har tittet sit hovedet frem.

Den amerikanske sangerinde Kelly Clarkson, der vandt den allerførste udgave af “American Idol” i 2002, er nemlig gravid, og hun kunne slet ikke vente med at sende den glædelige nyhed ud på det sociale medie Twitter.

– Jeg er gravid!!! Brandon og jeg er så spændte! Bedste tidlige julegave nogensinde, tweetede den 31-årige sangerinde tirsdag.

Clarkson, der blev smedet sammen med manager Brandon Blackstock i oktober, havde allerede sendte hentydninger ud til sine mange fans, da hun lørdag aflyste en optræden i Buffalo, Tennessee. Begrundelsen var sløjhed, men det fik særligt én fan til at forsøge at gennemskue aflysningen.

– SÅ glad på jeres vegne!! Tillykke! Det bliver bedre efter første trimester, jeg lover det!, tweetede en fan.

Der blev skåret ind til benet i X Factor

Men først nu er sandheden altså kommet direkte fra Clarkson selv, der ellers for nylig indrømmede over for den amerikanske talkshow-vært Jay Leno, at hun i den grad var ramt af skrukhed.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu