Kelly Clarkson retter kontroversiel udtalelse

tirsdag d. 3. marts 2015 kl: 21. 02 Af: Ritzau Fokus
 
Amerikanske Kelly Clarkson retter nu en udtalelse, som for to år siden sendte sangerinden ud i lidt af et stormvejr.

Amerikanske Kelly Clarkson retter nu en udtalelse, som for to år siden sendte sangerinden ud i lidt af et stormvejr. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

Kelly Clarkson vil beskrive sig selv som feminist. Det var dog ikke, hvad den amerikanske sangerinde sagde for to år siden.

Nogle gange kan ordene flyve ud af munden på én, og det skete også for den amerikanske popsangerinde Kelly Clarkson, da hun i et interview med Time Magazine kom til at sige, at hun ikke ville beskrive sig selv som feminist.

Deltagere i sangkonkurrence knalder som kaniner

– Jeg elsker, at der er nogen, der tager sig af mig, og jeg har en mand, som er en leder. Jeg er ikke feminist på den måde, sagde Kelly Clarkson for to år siden til Time Magazine.

Udtalelserne fik kritikken til at hagle ned over den amerikanske sangfugl, som nu tager til genmæle og forklarer, at hun følte sig misforstået. Det skriver The Huffington Post.

– Jeg sagde, at i det seneste årti har jeg følt, at folk associerer ordet “feminist” med “strigle” og “mande-hader”. Og jeg er bestemt ikke den pige. Det var, hvad jeg mente, siger sangerinden i et interview med Huffington Post og fortsætter:

– Naturligvis tror jeg på lige rettigheder til kvinder. Jeg er ikke idiot. Jeg er en kvinde. Jeg tror på lige rettigheder over hele linjen, slår sangerinden fast.

Skyldtynget sangerinde overvejer konstant karrierestop

Kelly Clarkson blev hele USA’s musikalske yndling, da hun vandt den første sæson af “American Idol” og efterfølgende fik stor succes.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu